Vel gjennomført feriefotball

Begby feriefotball ble for få dager siden arrangert for 9. gang, og denne gangen med hele 4 dager. Ca. 100 deltakere denne gangen også for barn som starter i 2.klasse tom barn som tarter i 8.klasse.

Begby feriefotball ble for få dager siden arrangert for 9. gang, og denne gangen med hele 4 dager.

Ca. 100 deltakere denne gangen også for barn som starter i 2.klasse tom barn som tarter i 8.klasse. Det var meget stor aktivitet for både deltakere og trenere. Trenere for de ulike gruppene er ungdomsspillere som spiller for Begby IL. De gjorde en meget god jobb, selv om det var både krevende og lærerikt med såpass store grupper og såpass unge deltakere. Cato Veberg i Begby IL veiledet trenerne inn i trygge rammer ved valg av øvelser og opplegg for øktene gjennom 4 dager. Begby IL har fokus på at ungdommen i klubben skal få være med å bidra for de yngre, og dette fungerer godt. Denne gangen måtte vi faktisk si nei til mange flere som også ønsket å være med som trenere.

Vi må igjen rette en stor takk til Meny på Begby senter som sponset all grillmat og drikke siste dagen for alle spillerne. STOR takk til dere Thomas Olseng og Ole Martin Gronvold som stilte opp som grillmestere og serveringspersonale for 100 barn.

Takk også til Rema 1000 på Begby som sponset drikke til trenerne. Takk til Rema 1000 ved brohode som sponset frukt til alle nest siste dag. STOR takk må også rettes til FRID som gir midler til Begby IL for arrangementet. Mesteparten av midlene går til lønn/mat og drikke til trenerne, og dette motiverer ungdommen det å få litt igjen for fire dager i en hektisk trenersituasjon.

Siste dag kom FFK A-lagspillerne Andreas Hagen og Thomas Lopez på besøk. De fortalte litt om deres hverdag, deres barndom med fotballen og gav noen gode tips til de unge fotballspillerne i Begby IL. En spørsmålsrunde ble det også tid til, før disse to hadde en time treningsøkt med hver av gruppene med de eldste spillerne på fotballskolen. Først en time med gutta og avsluttet med en time med jentene. Dette er veldig populært, og Begby IL setter stor pris på at FFK spillere besøker oss på feriefotballen. Vi prøvde å få tak i Begbyjenta og landslagsspilleren Isabell Herlovsen også, men det passet dessverre ikke inn i tidskjemaet hennes. Isabell Herlovsen har for øvrig spilt fotball i Begby IL i alle sine barneår.

Mvh ansvarlig for Begby feriefotball, Harald Jordheim

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift